“And all this time, people thought we were just sloppy programmers,”

July 26th, 2003  |  Geschreven in ∞ Nostalgie

ScrappleFace: Microsoft Touts New Open-Access Strategy

(2003-07-26) — Microsoft Corporation admitted today that its latest in a series of security flaws is no mistake at all, but actually part of its top secret “O-Box” strategy. O-Box stands for Open-Box, signifying the easy access which all users will have to computers owned by all other users.

Best wel grappig.

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter