“And all this time, people thought we were just sloppy programmers,”

July 26th, 2003  |  Geschreven in ∞ Nostalgie  |  5 Reacties

ScrappleFace: Microsoft Touts New Open-Access Strategy

(2003-07-26) — Microsoft Corporation admitted today that its latest in a series of security flaws is no mistake at all, but actually part of its top secret “O-Box” strategy. O-Box stands for Open-Box, signifying the easy access which all users will have to computers owned by all other users.

Best wel grappig.

Reacties

 1. Joris zegt:

  July 27th, 2003 om 11:50 (#)

  Het is ook grappig als mensen met computers die draaien op Microsoft software kunnen lachen met Microsoft software.

 2. Nijst zegt:

  July 27th, 2003 om 12:03 (#)

  Ik ga het niet aan mijn hart laten komen. Microsoft heeft nu eens een besturingssysteem gemaakt dat niet om de haverklap crasht. Dus er zit verbetering in. Het blijft natuurlijk een raadsel waarom in een vrije markt, een bedrijf dat eigenlijk minderwaardige producten uitbrengt al quasi tien jaar (ik begin te rekenen vanaf win 95) een monopolie positie bekleedt. Volgens mij is er trouwens een verschil in visie op de vrije markt tussen Amerika en Europa maar dit geheel terzijde.

 3. Joris zegt:

  July 27th, 2003 om 14:49 (#)

  Je mag ook beginnen rekenen vanaf PC/MS-DOS, dat is 1982.

 4. Joris zegt:

  July 27th, 2003 om 14:56 (#)

  Je zou ook uit ideologisch-filosofische redenen kunnen afstappen van MS software. Ook al is dat van uit standpunt van end user niet voor de hand liggend (verlies aan functionaliteit/compatibiliteit).

 5. Nijst zegt:

  July 27th, 2003 om 14:58 (#)

  ik ben voor een milde kleuring van mijn standpunten door idealistisch-filosofische standpunten maar ik blijf overwegend praktisch ingesteld.

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter