Mie name is Tony, Fat Tony*

July 31st, 2003  |  Geschreven in ∞ Nostalgie  |  2 Reacties

Omdat ik een tweede zit heb, heb ik maar een hulpje gezocht voor mijn frequent upgedate site (© Artels Patentenbureau). Ik ben terecht gekomen bij Einstein on the beach. Hij is elitair vooraan in de twintig en was véér zijn midlife crisis getooid met een zwart sikje. Ik noem hem liever ‘Fat Tony’ maar dit is nogal ironisch aangezien hij net als ik het BMI van een gemiddelde Ethiopiër heeft. Fat Tony is enorm aimabel in de omgang en in Den Amber ook. Ik heb nu al geld ingezet dat hij ooit een nobelprijs gaat winnen (Ik twijfel nog tussen Geneeskunde, Vrede en Economie). Eigenlijk is hij een beetje een mythisch figuur maar verder gaat hij zichzelf wel verder voorstellen. En kijk hij heeft al iets gepost.

*Het Algemeen Erkend Zuid-Froeymans voor: “Mijn naam is On the beach, Einstein on the beach

Reacties

 1. Joris zegt:

  August 1st, 2003 om 01:29 (#)

  Hij is een gast van mijn gast, hoe moet ik hem dan noemen?

  Ik ben fan van Anton (mooie opeenvolging van lettergrepen, zonet!).

 2. Nijst zegt:

  August 1st, 2003 om 13:16 (#)

  Je kunt hem strategisch medewerker noemen…

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter