Zoef

July 4th, 2006  |  Geschreven in ∞ Nostalgie

Basil: Zoom! -what was that? That was your life, mate. Oh, that was quick, do I get another? Sorry mate, that’s your lot.

Eerstvolgende dertig dagen spendeer ik, naast Gilmore Girls marathons, mijn tijd aan dienstverlening aan academici en aan zelfstandigen.

Gat. Boter. Gevallen.

Trefwoorden:

Reageer

(Met Facebook Connect lopen uw reacties mee op uw Facebook-profiel.)


Wees lief voor elkaar (© Koi Vinh).

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter