Ik meneerbrutin niet

November 30th, 2006  |  Geschreven in ∞ Nostalgie  |  3 Reacties

Huzzah! Tom B. is er _eindelijk_ in geslaagd om gemneerbrutind te worden op de website van Michel V. Har! Har! Het heeft bloed, zweet en echt werk* gekost. Op de gemeenschappelijke virtuele speelplaats travailleur.be-nijst.org-brutin.be is het namelijk zo dat je bij ons niet meetelt als je geen Michel V.-approved stempel hebt.Akkoord eerlijk is eerlijk, Tom B. was er al in december vorig jaar in geslaagd om op blog.zog.org te staan, maar toen was het niet echt duidelijk of hij wel Michel V.-approved was enne ik liep met zijn pluimen weg. De rest van het verhaal is bekend, maar egocentrisch als ik en mezelf zijn, doen we het toch nog eens uit de doeken.Ik pak Tom B. zijn fifteen minutes of fame af, mét een dt-fout in mijn titel. Niet enkel een Michel V. approved stempel, maar ook veel inkomende links uit de blogosfeer waardoor ik nog altijd met uw belastinggeld door de VB-fractie in het Vlaams Parlement gelezen wordt.** Tom B. heeft daarna twee maanden aan een stuk naar Joy Division geluisterd.Drie maand geleden nog meer drama op de speelplaats. Michel V. strooit onopzettelijk nog meer zout in de wonde door een meme van Joris A. over te nemen. Tom B. en zijn ego blijven opnieuw in de kou staan.Tom B. neemt wanhopige maatregelen en vraagt*** aan mij om hem in te schrijven voor blog van het jaar. Hij wordt echter _niet_ geselecteerd. Ouch.Niet getreurd., denkt Tom B, Ik zal wel op een andere manier Michel V.-approved worden. Ik review de kandidaten l o s e r s die wel geselecteerd zijn. Deze keer is het wel raak. Michel V. geeft eindelijk zijn keurmerk aan Tom B., meer zelfs hij meneerbrutint zelfs. Har! Har!Hoge bomen vangen echter veel wind. Uit onvrede met hun review dagen 2girls Tom B. nu uit voor een spelletje “Wie heeft er de grootste”. No offence, maar zelfs Tom B. zijn piemel kan het halen van die van twee meisjes te samen. Maar dit geheel terzijde.Dé vraag is of Tom B. genoeg momentum heeft. Het is zoals met Pokemon en Flippo’s, Michel V. is nu namelijk out. Lid worden van bruggeblogt.be Bruggelink is nu de nieuwe uitdaging. Joris A. en ik hebben daar een streepje voor, het is te zeggen Tom B. staat daar gewoon een hele streep achter. Go Tompie! Dat de beste moge winnen.* Neen meneer van de IBM, ik kan niet komen werken. Ik ben met belangrijker zaken bezig.** (3 % – ongeveer 1500 hits van mijn dagelijkse trafiek)*** Ik heb daar keiharde bewijzen van, kwestie dat de jongens van asfaltK het niet te moeilijk hebben in hun sensationeel onderzoek.

Trefwoorden:

Reacties

 1. Michel Vuijlsteke zegt:

  November 30th, 2006 om 23:23 (#)

  Fuck maat, ik ben out.:D

 2. Stijn F. zegt:

  November 30th, 2006 om 23:33 (#)

  Ach, om het met de woorden van één van de favoriete zangers van Tom te zeggen: “Sterren komen, sterren gaan. Alleen Elvis blijft bestaan”.

 3. Bert zegt:

  December 1st, 2006 om 09:51 (#)

  Pff, lid zijn van Bruggeblogt zegt niets over je status. Lid zijn van Bruggelink daarentegen…

Reageer

(Met Facebook Connect lopen uw reacties mee op uw Facebook-profiel.)


Wees lief voor elkaar (© Koi Vinh).

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter