≈ Een onmenselijk wreed, maar ‘vergeten’ conflict

November 26th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

The world continues to look away. Don’t – World – smh.com.au: Attackers are now identifiable by their manner of attack: one group, after raping the woman or girl, inserts the barrel of a gun into her vagina and shoots, thus destroying her vagina, bladder, rectum and causing massive blood loss. (…) These aren’t just random acts of grotesque inhumanity; it is the systematic sexual and social destruction of whole populations in eastern Congo. And little, it seems, is being done to stop it.

Je zou haast niet meer durven doorklikken naar de volgende bladzijde.

Trefwoorden: , , , , ,

Reageer

(Met Facebook Connect lopen uw reacties mee op uw Facebook-profiel.)


Wees lief voor elkaar (© Koi Vinh).

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter