≈ Waarom ik zondag voor Nederland supporter

July 8th, 2010  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Het was via Kottke.org dat ik nog eens op die fantastische goal van Dennis Bergkamp op het WK van ’98 tegen Argentinië ben gestoten. Sindsdien ben ik fan van Oranje.

Ik ken niet echt iets van voetbal, ik weet dat mijn jeugdtrainer nog steeds moet lachen als hij aan mijn kortstondige voetbalcarrière denkt. Maar toen ik nog bij mijn ouders woonde keek ik trouw naar de Champions League om mannen zoals Dennis Bergkamp, Raul en Mendieta aan het werk te kunnen zien.

In mijn ideale wereld, laat Van Marwijk zondag Dennis Bergkamp opnieuw opdraven en scoort die in de 89’ste minuut opnieuw zo’n goal.

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. Jürgen zegt:

    August 6th, 2010 om 13:49 (#)

    Deze post zie ik nu wel in een heel ander licht.

Filmpjes

Recente items


Foto's

www.flickr.com

Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent. Daarna volgde ik de Masterclass Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel waar ik stage liep bij Knack en bij De Tijd. Nu werk ik als internetredacteur.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com

Vroeger was ik beter