Bernanke vroeg advies van figuur uit Liar’s Poker

October 4th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (FED), Ben Bernanke, heeft in de aanloop naar de verlaging van de Amerikaanse basisrente onder meer advies ingewonnen van Lewie Ranieri. Michael Lewis voert Ranieri op Liar’s Poker. Ranieri klom vanuit een simpele klerkenfunctie op tot één van de machtigste mannen binnen Salomon Brothers en pionierde met de mortgage bonds.

Bloomberg: On Aug. 9, Bernanke met from 11 a.m. to noon with Ranieri, a former vice chairman of Salomon Brothers Inc. and a pioneer in the mortgage-backed securities market.

Trefwoorden: , , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com