reportonbusiness.com: Malcolm Gladwell talks about our working future

October 4th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Malcolm Gladwell, redacteur bij The New Yorker, over de arbeidsmarkt van de toekomst: The idea that you can decide whether someone is a good or bad fit for your organization at point zero is going to have to be thrown out the window, because you’re not going to be able to find somebody with those credentials.

Trefwoorden: , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com