Rolling Stone bestaat 40 jaar, ‘futuristische’ online editie

November 5th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’ bestaat 40 jaar en brengt ter gelegenheid een jubileum-editie uit waar je online in kunt bladeren. Het is veel flash-geweld en het werkt niet goed in Safari, maar op p. 123 staat er een interview met Jon Stewart.

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. Joris zegt:

    November 22nd, 2007 om 16:04 (#)

    Ellendige reclame in Amerikaanse tijdschriften altijd. Men zou haast via informele kanalen op zoek gaan naar een PDF waar iemand de reclame uitgeknipt heeft…

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com