≈ Kop van de dag – “Royalties over Loyalties”

November 23rd, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Het persbureau AP heeft een machtige kop verzonnen over een insiderbook over het presidentschap van Bush: Newsvine – Aides Choose Royalties Over Loyalties. Het is een verwijzing naar Bush van wie werd gezegd dat hij loyauteit boven competentie verkoos.

Trefwoorden: , , , , ,

Reacties

  1. Stijn V. zegt:

    November 23rd, 2007 om 15:08 (#)

    De GOP verkiest toch duidelijk loyauteit boven competentie. Kijk naar Monica Gooding en de hele affaire rond de Regent University van Pat Robertson. Clip van J. Stewart over heel die kermis.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com