≈ A poor man’s database

November 28th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Ambetant, loop ik er van, omdat ik dit niet kan namaken in Excel. Het zou gemakkelijk moeten zijn. Als spreadsheets “a poor man’s database” moeten zijn, dan ben ik straat arm.

Trefwoorden: , ,

Reacties

 1. Greet zegt:

  November 29th, 2007 om 02:36 (#)

  Is dat dan gewoon zo gemaakt in Excel, of is dat een grafiek die het resultaat is van gegevens in een tabel?
  Indien het eerste zou het wel simpel zijn: kolommen even breed maken als de hoogte van de rijen, de cellen een kleurtje geven, de zwarte rand eromheen, de tekst erbij en hop, klaar! Dat is toch hoe ik het zou doen (als ik geen Photoshop of Illustrator bij de hand had). Maar als ik erover nadenk zal he wel dat tweede zijn. 😀

 2. Stijn F. zegt:

  November 30th, 2007 om 13:05 (#)

  Wel dat was dus de voor de hand liggende oplossing. Ik was er van overtuigd dat ze het met een speciale grafiek (‘Stacked Colors’) geflikt hadden.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com