≈ Japan blogt massaal, maar met fluwelen handschoenen

December 6th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Japan’s Bloggers: Humble Giants of the Web – washingtonpost.com: Technorati found that of all recorded blog postings in the fourth quarter of last year, 37 percent were written in Japanese, 36 percent in English and 8 percent in Chinese.

(…)

In all the blog entries she has composed at home and in cybercafes over the years, Kenetsuna has never written a discouraging word — not a single critical reference to bad food, lousy service or rip-off prices, she said. Such harshness, in her view, would be improper and offensive.

Fascinerend artikel over Japanners die massaal bloggen en daarbij zo weinig mogelijk medemensen willen beledigen.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com