≈ De debatten van de Amerikaanse presidentskandidaten, anders bekeken

December 16th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

De Amerikaanse krant The New York Times heeft een infografiek waar ze het discours van de Amerikaanse presidentskandidaten tijdens de debatten op een meta-niveau bekijkt: Welke presidentskandidaat verwees naar andere een Republikeinse of Democratische concurrent?

Het ziet er spiffy uit, maar eh, ik weet nog altijd niet of die grafiek nu de beste was om al die informatie te presenteren.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com