≈ Huckabee junior hield niet van honden

December 16th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Een zoon van de Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee heeft in 1998 op een vakantiekamp een hond opgehangen. Volgens Newsweek heeft Huckabee, als gouverneur van Arkansas, de zaak in de doofpot gestopt en de zaak proberen te seponeren.

Jon Stewart vroeg ooit eens aan de Democratische presidentskandidaat Joe Biden: What is the secret that will derail your campaign? De laatste weken zijn de gevestigde media begonnen met het leven van Huckabee om te spitten.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com