§ Rickles’ Book

December 20th, 2007  |  Geschreven in § Blessay

In “Rickles’ Book” vertelt de Amerikaanse komiek Don Rickles een zestigtal verhalen uit zijn leven. Rickles heeft als komiek opgetreden in nacht- en stripclubs met vaak leden van de mafia als publiek. Hij schrok er echter niet van terug om die maffialeden uit te dagen. Rickles’ zijn stijl bestaat er namelijk in om zijn publiek te beledigen. Hij heeft ook heel wat (B-)films op zijn naam staan. Het boek is niet zo keihard grappig als ik had gehoopt.

Mijn verwachtingen waren dan ook misschien iets te hoog, nadat ik van hem het volgende interview met Jon Stewart had gezien:

En in zijn boek vertelt hij dezelfde verhalen, maar dan mis je eigenlijk de helft van de fun; zijn mimiek en acte de presènce.

Trefwoorden: , , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com