≈ Fashion Police

December 20th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Van een kerstkaartje (datum onbekend) van de Amerikaanse presidentskandidaat Mike Huckabee toen hij gouverneur van de Amerikaanse staat Arkansas was.

kerstkaartjehuckabee.png

De pose met de familiehond heeft nu een heel ironische bijklank als je weet dat David Huckabee, de meest linkse op de foto, ooit eens een aanvaring met justitie heeft gehad omdat hij op een vakantiekamp een hond heeft gestenigd en opgehangen.

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. yab zegt:

    December 21st, 2007 om 13:18 (#)

    Zexy!

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com