≈ “Ja maar, mijn links of jouw links?”

December 20th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Het Amerikaanse magazine Fortune geeft op haar website een overzicht van de 101 domste momenten van 2007. Op plaats 66 staat dit:

It’s not as if they’re doing brain surgery or anything: The state Department of Health fines Rhode Island Hospital $50,000 when, for the third time in less than a year, one of its doctors operates on the wrong side of a patient’s head.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com