≈ Jon Stewart & Stephen Colbert komen terug

December 21st, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Stewart, Colbert Returning to the Air – New York Times : In a joint statement, Stewart and Colbert said: ”We would like to return to work with our writers. If we cannot, we would like to express our ambivalence, but without our writers we are unable to express something as nuanced as ambivalence.”

Een halve Daily Show op halve kracht is nog altijd beter dan géén Daily Show.

Trefwoorden: , , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com