≈ Django brabbelen & Google maps API

December 22nd, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Deze middag heb ik een beetje met Django en de API van Google Maps geprutst. Het is voor een van mijn weinige voornemens van 2008.

Volgend jaar wil ik één ‘mashup’ of een andere internettoepassing maken die een verhaal, reportagereeks, etc op een andere, maar nog steeds journalistieke manier benadert. Hint: chicagocrime.org.

Op momenten zoals vanmiddag, blijf ik het jammer vinden dat ik geen informatica of iets met webdevelopement heb gestudeerd. Mijn code nu is precies die van een peuter die op een brabbelende manier de code van voorbeeldjes probeert te herhalen.

Enfin, het is allemaal way over my head, maar internetnerd spelen is wijs!

Trefwoorden: , , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com