≈ ‘Cars’ is fan van Entourage

December 25th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Jeremy Piven ofwel Ari Gold, “The larger than life”-agent van Vincent Chase uit Entourage, spreekt in de animatiefilm ‘Cars’ de stem in van Harv, de agent van Lightning Mcqueen: Harv: It is such an honor to be your agent that it almost hurts me to take ten percent of your winnings. And merchandising. And ancillary rights in perpetuity. Anyway, what a race, huh, champ? Uh, didn’t see it, but I heard you were great.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com