≈ Pimp your Adium, met Slash

December 27th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

De Mac OS X IM-client Adium was het allereerste programma dat ik bijna drie jaar geleden op mijn nieuwe iBook installeerde. Vanaf die dag keek ik op het standaard Adium-icoon (wel in de rode versie) in mijn dock. Vandaag viel mijn oog op dit dock-icoon. (Klik op de afbeelding om het downloaden.)

slashadium.png

Hoe cool is dat niet? Dit is een runner-up:

mrt.png

Adium, Growl & Netnewswire (lite) zijn de programma’s waardoor ik (waarschijnlijk) nog lang met een Mac zal opgescheept zitten.

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

 1. Greet zegt:

  December 28th, 2007 om 14:38 (#)

  Opgescheept begod 😉
  En die icons vind ik niet echt de beste uit de lijst. Ik hou meer van de Domo Kun icons (jammer dat die niet echt compleet zijn) en de Oscar the Grouch icons en zo. De xi4dox zijn ook heel mooi, en er zijn er nog een helebooel coole op de Adium site.

 2. Stijn F. zegt:

  December 28th, 2007 om 17:42 (#)

  Oscar the Grouch is inderdaad ook wel cool. Maar Slash zal hier toch blijven staan. En wel hierom:

  NP: Guns N’ Roses – Welcome to the Jungle

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com