≈ Foto-special van de aanslag op Benazir Bhutto

December 28th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

The New York Times heeft een foto-special van de aanslag op de Pakistaanse ex-premier Benazir Bhutto. Er zitten een tweetal beelden in die waarschijnlijk enkele seconden na de zelfmoordaanslag zijn genomen. Een burgeroorlog in een land dat nucleaire wapens heeft. President Bush zal dat wel niet voor zijn nieuwjaar hebben gevraagd.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com