≈ Undercover & topless

December 29th, 2007  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Eerder zette men in de Verenigde Staten undercover-agenten in om mannen in openbare toiletten tot een nummertje verleiden. Met de aartsconservatieve, homofobe en Republikeinse senator Larry Craig als voornaamste slachtoffer. Nu gebruiken ze ook al topless-vrouwen in parken.

Topless Woman Lured Perverts for Police: Robin Garrison, an off-duty 42-year-old firefighter, was walking in Berliner Park in Columbus, Ohio, in May when he saw a woman sunbathing topless under a tree.

He approached her and they started talking and getting comfortable, the woman smiling and resting her foot on his shoulder at one point.

Eventually, she asked to see Garrison’s penis; he unzipped his pants and complied.

Seconds later, undercover police officers pulled up in a van and arrested Garrison; he was later charged with public indecency, a misdemeanor, based on video footage taken by cops who were targeting men having sex or masturbating in the park. While topless sunbathing is legal in the city’s parks, exposing more than that is against the law.

Dat zijn dus op zijn minst drie politieagenten die met zo’n zaken hun tijd moeten verprutsen. Voor 2005, de meeste recente cijfers die ik met een vluchtige google-search vond, lag de murder rate in Columbus, Ohio op 14 moorden per 100.000 inwoners. Het nationale gemiddelde was toen 5,6.

In het artikel hebben ze ook over politie die in de New Yorkse Metro opzettelijk zakken met een Xbox of een iPod neerplant. Wie de zak mee naar huis neemt, wordt gearresteerd. Via Marc Andreesen.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com