≈ ‘Vote Republican or die’

January 1st, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Keith Olbermann richt zijn banbliksems op de Republikeinse presidentskandidaat en oud-burgemeester van New York, Rudy Giuliani. Olbermann heeft het in het bijzonder over Giuliani’s misbruik van 9/11 tijdens de campagne. Onlangs moet hij tijdens een toespraak geïmpliceerd hebben dat met iedere andere kandidaat dan hijzelf, de VS het pleit zou verliezen in ‘The war on terror’.

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft ooit schertsend in een debat dit gezegd over Giuliani: There’s only three things he mentions in a sentence — a noun, a verb, and 9/11.

Trefwoorden: , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com