≈ Die dag op de oliebeurs

January 3rd, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Het doorbreken van de magische grens van 100 dollar voor een vat olie, is blijkbaar het werk van een trader op de oliebeurs. Die heeft kunstmatig de olieprijs opgedreven met een interne verkoop. Dat schrijft The Financial Times. Nu, hij moest de prijs slechts een klein zetje geven om geschiedenis te schrijven. Via Foreign Policy.

Overigens heb ik het nieuwe jaar ingezet met wat linkliefde van Luk Van Braekel zijn citatenblog. Opeens vindt 70 procent van mijn bezoekers dat je een SUV wel op het voetpad mag parkeren.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com