≈ Negativity Refuse Bag

January 5th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

bagpicb.jpeg

Here at Positive™ we believe that a physical action can reflect your emotional state. We encourage you to dispose of your pessimism and mental demons in a physical manifestations, to help purge your mind. So throw away that photo of your ex, or that poor performance report and forget about it.

Ik zou die ‘Negativity Refuse Bag’ al lang gekocht hebben, moesten ze die echt maken. Ik weet het, een gewone zak heeft hetzelfde effect. Ik ben een, eh, sucker voor, eh, mooie dingen.

Trefwoorden: ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com