≈ De 2592 ‘officiële’ slachtoffers in Irak, voor 2007

January 6th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

In Irak stierven het voorbije jaar 2592 mensen, in uniform. Dat officiële dodentol omvat de slachtoffers van de Amerikaanse en andere coalitietroepen, en de Iraakse veiligheidsdiensten. In The New York Times is dat dodenaantal in een infografiek gegoten waar onder meer de doodsoorzaak zoals een zelfmoordaanslag en het lidmaatschap zijn gevisualiseerd.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com