≈ Obama’s Sam Seaborn

January 8th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Jon Favreau, de hoofdspeechschrijver van de Democratische presidentskandidaat Barack Obama is belachelijk jong. 26 jaar. Samen met zijn team en Obama zelf is hij de architect van die overtuigende speech na Obama’s overwinning in de voorverkiezingen in Iowa.

26 jaar. Als Favreau een brief naar zijn madam stuurt, zal dat ook wel meer zijn dan een paar clichés. En kijk, ik ga nog eens naar Obama’s speech luisteren zie.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com