≈ Netnewswire is gratis

January 9th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Netnewswire en Feeddemon, voor mij de beste desktop rsscliënts (voor respectievelijk Mac en Windows) zijn vanaf nu gratis. Je hebt ook synchronisatie via Newsgator online, de online cliënt en tegenhanger van Bloglines of Google Reader. Installeren die handel.

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. Joris zegt:

    January 9th, 2008 om 23:54 (#)

    Uit nieuwsgierigheid: wat zijn eventuele voordelen van NNW, FeedDemon of Newsgator Online boven Google Reader?

  2. Stijn F. zegt:

    January 10th, 2008 om 19:33 (#)

    Het zijn steengoede desktopcliënts en door de (gratis) synchronisatie met Newsgator Online heb je overal de precieze status van je feeds (dus bewaring van het aantal ongelezen items) en ook als je een feed toevoegt, verschijnt die automatisch in je cliënt en in Newsgator Online.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com