≈ Samen met gangsters naar The Wire kijken

January 9th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Op de Freakonomics-blog van The New York Times hebben ze samen met enkele “gepensioneerde” gangsters naar de, overigens machtige, eerste aflevering van het van het vijfde seizoen van The Wire gekeken.

There was plenty of popcorn, ribs, bad domestic beer, and fried pork rinds with hot sauce on hand. The pork rinds, apparently the favorite of the American thug, ran out so quickly that one of the low-ranking gang members in attendance was dispatched to acquire several more bags.

Oh, en volgens “Orlando” zou Marlo, de licht psychopatische bendeleider die in The Wire grote delen van Baltimore controleert, het geen twee minuten in New York uithouden.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com