≈ De aangroei van de Amerikaanse staatsschuld, per president

January 13th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Een infografiek van de aangroei van de Amerikaanse (federale) staatsschuld, per president in de laatste dertig jaar. De Republikeinen, traditioneel de aanhangers van small government, hebben het meest boven hun stand geleefd. Ik weet wel niet of de berekeningen correct zijn, de onderliggende data is alvast afkomstig van officiële bronnen.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com