≈ Super cool party people*

January 21st, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Dit weekend heb ik een kleine drink-dink gehouden voor wat vrienden. Tijdens die avond vertelde ik over mijn nieuw werk en mijn dagelijkse trein-trein-bus-verplaatsing. Ik voorspelde dat het niet lang zou duren wanneer de assertieve pubers van het VTI mijn rugzak zouden beginnen rond te smijten op de bus. Dit was Tom (D.) zijn imitatie van mij:

P-p-p-p-pas op of ik ga het in de gazette zetten.

Dat stotteren maakt het kunst, dead on.

Het is ongeveer een maand geleden dat ik nog eens emo heb gedaan, dus without further ado: Ej, gieder daar, gieder zijt wijze maten.

* Een kus van de juffrouw en een bank vooruit voor wie weet op welke episode van welke serie de titel slaat.

Trefwoorden: ,

Reacties

  1. Bavada zegt:

    January 24th, 2008 om 12:17 (#)

    House?

  2. Bavada zegt:

    January 24th, 2008 om 12:20 (#)

    Okee, google proves me wrong. Maar ‘t zou ook een House-episode kunnen zijn. En ik vind dat het me siert dat ik niet eerst gehoeheld heb.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com