≈ Juno

January 27th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  3 Reacties

Toegegeven, ik ken niets van muziek. Al mijn _hippe_ albums komen van Tom. Ik kan er in slagen om Serge Gainsbourg nét na, godbetert, Milk Inc af te spelen. Maar geloof mij, voor één keer, op mijn woord. De soundtrack van Juno én de film zelf zijn de max.

Hieronder vind je het openingsnummer:

[audio:http://www.nijst.org/audio/01-All-I-Want-Is-You.mp3]

Juno is één van die films die ik met maten in de cinema wil zien. *HINT*

Trefwoorden: , ,

Reacties

 1. Joris zegt:

  January 27th, 2008 om 03:05 (#)

  En dan nog met Treena Lahey.

 2. freaq zegt:

  January 29th, 2008 om 20:58 (#)

  ey, tzou kunnen dak nog plekken overheb voor donderdagavond, zowel voor jou als voor middernachtman. Come and talk to me tomorrow morning, dude…

 3. Brutin.be » » Neen, de vis heeft nog niet gebeten. zegt:

  January 31st, 2008 om 22:31 (#)

  […] zat ik deze avond samen met Stijn en Freaq naar Juno te kijken in een bioscoop in Roeselare. Het zou de eerste keer geweest zijn dat Freaq en ik elkaar […]

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com