≈ “I named my guitar “Roosevelt”-not Ted, Franklin. You know, the cute one, with polio.”

January 31st, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  4 Reacties

Juno, was geniaal. De soundtrack van de film wordt intussen al een week grijsgedraaid op mijn iPod.

Voor de film heb ik (met Freaq) in Roeselare mijn eerste frietjes van “Frituur Monique” gegeten. Ze worden daar geserveerd in een traditionele puntzak. Echt handig is toch niet als je de bodem begint te naderen, maar ze waren wel lekker.

Freaq heeft me op die avant-première van Juno binnengesmokkeld. Het was ook de bedoeling dat Tom ging komen, maar door overmacht, het waaide een beetje, kon hij er niet raken. Toen Freaq dat hoorde begon hij spontaan een kip na te doen. Nu Tom dit hoort zal hij waarschijnlijk proberen te riposteren met een _kweenieoegrovepost_. Het is lang geleden dat er nog eens een blogstormpje geweest.

De kans is dus groot dat we er na voor een week niet meer tegen elkaar gaan spreken. En Omar gaat nochtans iets zots doen, ik voel het.

Overigens, mijn eerste _echte_ wedde is gestort. Bère.

Trefwoorden: ,

Reacties

 1. shamrockske zegt:

  February 2nd, 2008 om 01:42 (#)

  waarom moet een film een controversieel thema hebben alvorens hij “belangrijk/goed/geniaal” wordt en media aandacht krijgt???

  soundtrack (ik heb niet geluisterd) zie ik mott the hoople, belle & sebastiaan, VU, kinks, buddy holly en zo staan.

  lijkt me samenraapsel van alles en nog wat om maar ergens te geraken.

  niet gezien, niet gehoord, niet geïnteresseerd.

 2. freaq zegt:

  February 2nd, 2008 om 12:13 (#)

  Je regels momenteel?

 3. shamrockske zegt:

  February 6th, 2008 om 00:16 (#)

  ma neen, wa discussie starten, had S.F. dat ni ergens gevraagd??

 4. Brutin.be » » “La Maison du Pain”, broodjeszaak of horrorhuis? zegt:

  February 7th, 2008 om 22:38 (#)

  […] Stijn nu BFF is met Freaq en ze met hun tweetjes naar Juno gaan kijken zijn, heb ik dan maar afgesproken […]

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com