≈ Een Wit-Russische krant over de Amerikaanse presidentsverkiezingen

February 9th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

3quarksdaily heeft een vertaling van een artikel over de Amerikaanse presidentsverkiezingen uit de Wit-Russische krant Belaruskija Naviny:

The Democrats have now only two candidates who stand to chance against this powerful phalanx: Barack Obama, senator of City Chicago and nephew of Saddam Hussein; and Hillary Rodham Clinton, organizer of popular solidarity-building women’s breakfasts for discussion of hair-hygiene and of place of woman in American politics, and only official wife of number-one enemy of Serbs and all Slavic peoples, Bill Clinton.

Volgens mij klussen de schrijvers van The Daily Show bij tijdens de staking.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com