≈ Lost, drie afleveringen ver

February 16th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Het vierde seizoen van de Amerikaanse televisiereeks Lost — ik zit drie afleveringen ver — begint meer en meer qua complexiteit op die andere serie ‘Alias’, ook van Lost-bedenker J.J. Abrams, te lijken. Lost is stilaan een even groot doolhof van plotlijnen, flashforwards & flashbacks aan het worden — maar wat voor een televisie — uitroepteken.

Trefwoorden: , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com