≈ Kerstmis valt vroeg dit jaar voor The Daily Show

March 10th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Eliot Spitzer de gouverneur van de Amerikaanse staat New York is betrapt op het ‘bestellen’ van een prostitué. Toen Spitzer nog openbare aanklager was, stond hij bekend om zijn harde aanpak van witteboordencriminaliteit en, jawel, prostitutie-netwerken. Wat een godsgeschenk voor de de schrijvers van The Daily Show.

Trefwoorden: , , ,

Reacties

  1. Jonas R zegt:

    March 11th, 2008 om 18:08 (#)

    De timing is geweldig. Net nu de primaries in een lagere versnelling schakelen (ettelijke weken tot Pensylvania, na low profile verkiezingen in Wyoming en Mississippi deze week) komt Spitzer de schrijvers van The Daily Show en consoorten te hulp.

    Zoals ze zeggen in show business: “you can’t make this up” 🙂

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com