≈ Geluk zit in luiheid, niet in hard werk

March 17th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Of dat is toch wat Scott Adams, de bedenker van Dilbert beweert.

The key to happiness is setting achievable goals. For example, I think a bad goal is trying to find enlightenment, or becoming one with the universe. That has hard work written all over it. I was thinking about this recently because of the story in the news about the 35-year old woman who stayed in her bathroom until her skin fused with the molecules in the toilet seat.

http://edition.cnn.com/2008/US/03/13/woman.in.bathroom.ap/index.html

While it might be hard to become one with the universe, apparently it is easier to become one with your own toilet. All you need is a boyfriend who is willing to slip pizzas under the door.

Trefwoorden: , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com