≈ Omt & Shuki

March 18th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Alé, jong. Allround niceness. Er zijn minder subtiele manieren om een watje genoemd te worden natuurlijk.

Zijn roomie, Joke R., kan er precies niet mee lachen. Dat zal alvast weer een rondje passief-agressieve mails opgeleverd hebben tussen haar en Tom.

Voor wie wil weten waarom Tom met twee voeten vooruit Matthias V. heeft proberen te tackelen, 1 woord: bruggelink.be. Meneer mocht niet meedoen, of werd niet gevraagd om mee te doen.

Dat en dat hij zich verveelt natuurlijk. Een mens kan niet godganse dagen mixtapes maken voor een blogster. Eigenlijk feitelijk, waarom vraagt er niemand aan mij om een mixtape te maken?

Bon, nu ga ik een beetje young urban professional gaan wezen. Wat dat precies moet voorstellen, weet ik niet echt maar volgens gediplomeerd filosoof Anton is dat wat _wij_, alé wij die in de privé werken, doen.

Trefwoorden: , , , , ,

Reacties

 1. freaq zegt:

  March 18th, 2008 om 22:17 (#)

  Logisch, Tom is een Gentenaar, wat zou die op een stadssite over Brugge moeten gaan uitvreten?

 2. Joke zegt:

  March 23rd, 2008 om 11:09 (#)

  ‘t Is niet omdat Tom mijn roomie is dat ik geen kritiek meer mag hebben op wat hij schrijft, dat is evident.

  En wees blij dat ik het kritiekpad voor u effen. Stel u voor dat jij hier roomie wordt en je ook aan de roomiecensuur zou onderworpen worden. Allergie!

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com