≈ Thrisis

April 17th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Thrisis, een vroege mid-lifecrisis voor thirty-somethings:

If you’re in your mid-thirties, hassled by the dramas of juggling work and family, doubting decisions you’ve made professionally and personally, panicked by the ageing process and dismayed that your years of snogging in nightclubs are behind you, then you’re probably in the grip of an early midlife crisis – otherwise known as a thrisis.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com