≈ Reality Distortion Field

April 27th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

De Democratische presidentskandidate Hilary Clinton, pakte een dag naar haar overwinning bij de Democratische voorverkiezingen in Pennsylvania uit met het nieuws dat ze in 24 uur 10 miljoen dollar had opgehaald. Ook Barack Obama heeft al een paar keer met zo’n hoera fondsenbericht zijn verkiezingstriomf proberen te vergroten.

Zo’n verklaringen blijken onmogelijk geverifieerd te kunnen worden. En toch nemen de journalisten die berichten klakkeloos over.

Trefwoorden: , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com