≈ Lost S4E10

May 4th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Een degelijke aflevering, geen super episode.

Over Lost gesproken, ik moest toch even grinniken met deze opmerking van de Amerikaanse TV-criticus Tim Goodman.

Het is een (lichte) spoiler dus highlight onderstaand fragment op eigen risico…

Only on a show like “Lost,” where the back (and front) stories come at you from all directions, can you stare at the screen while Claire looks for her lost baby, only to find him in the arms of Jack’s dead dad, and then hear her say, “Dad?” It took a moment and then I said, “Oh, yeah, forgot.” He’s Claire’s dad, too.

Ik was het eigenlijk al compleet vergeten.

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

  1. Marnik zegt:

    May 4th, 2008 om 22:59 (#)

    Hmm, mijn frank valt niet, dus ik ben het ook vergeten. Eens opzoeken.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com