≈ “Still President” Bush golft niet meer

May 17th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

In een online interview met de overigens uitstekende website Politico.com verklaarde President Bush dat hij geen golf meer speelt uit respect voor de Amerikaanse soldaten aan het front: Playing golf during a time of war, just sends the wrong signal.

Een claim die overigens is gelogen; president Bush heeft ondertussen al golf heeft gespeeld. Maar kom, het is geen bedreiging voor zijn top 3 van leugens op het vlak van zijn buitenlands beleid: massavernietigingwapens in Irak, de banden tussen Irak en Al Qaeda en the US doesn’t torture.

Ik heb Keith Olbermann, met een van drukker bekeken duidingsprogramma’s op de Amerikaanse televisie, nog nooit zo boos gezien over de niet golfende Bush (Video):

Sir, to show your solidarity with them, you didn’t give up your presidency? In your own words “solidarity as best as I can” is to stop a game? That is the “best” you can do?

Four thousand Americans give up their lives and your sacrifice was to give up golf! Golf. Not “Gulf” — golf.

Your one, tone-deaf, arrogant, pathetic, embarrassing gesture, and you didn’t even think of it yourself? The great Bushian sacrifice — an Army private loses a leg, a Marine loses half his skull, 4,000 of their brothers and sisters lose their lives — and you lose golf, and they have to pull you off the golf course to get you to just do that?

Ook Jon Stewart heeft een vette kluif aan Bush’s uitspraak (video).

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

  1. Stijn V. zegt:

    May 17th, 2008 om 13:48 (#)

    Gisteren ook gezien en eens goed gelachen. Lijkt z’n neus ondertussen niet een beetje langer?

  2. The war is not about you | Michel Vuijlsteke's weblog zegt:

    May 18th, 2008 om 17:30 (#)

    […] It’s funny cause it’s true. Of nee, ‘t is eigenlijk niet zo grappig. Maar alla. [via zowat overal, onder meer Stijn] […]

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com