≈ “Giving up the crown”*

May 25th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Maureen Dowd, columniste voor de New York Times, over Clinton’s cling to guns or religion-moment.

Obama now has the perfect excuse not to pick Hillary as his running mate. She has been too unseemly in her desire to be on the scene if he trips, or gets hit with a devastating story. She may want to take a cue from the Miss America contest: make a graceful, magnanimous exit and wait in the wings.

That’s where the runners-up can be found, prettily lurking, in case it turns out the girl with the crown has some naked pictures in her past.

(…) in case it turns out the girl with the crown has some naked pictures in her past. Als ik ooit half zo goed zou kunnen schrijven, is mijn carrière geslaagd.

* Komt uit de allerlaatste aflevering van The Wire; R.I.P. McNulty.

Trefwoorden: , , , , ,

Reacties

  1. Jonas zegt:

    May 25th, 2008 om 22:28 (#)

    Maureen Dowd is inderdaad geweldig. De inhoud van haar columns is goed, haar stijl haast altijd fantastisch.

    Je kan misschien de kritiek geven dat ze in haar columns wel heel vaak de stilistische kaart trekt van verwijzingen naar pop-cultuur, maar daar stoor ik me zelf niet aan. Integendeel, als ze het kan zonder goedkoop te klinken, dan is het maar logisch dat ze die troef uitspeelt.

    Ik heb onlangs een tweedehands versie van ‘Bushworld’ van Dowd op de kop getikt, een bundeling van columns over de Bush-dynastie. (http://books.google.com/books?id=z8s6AAAACAAJ&dq=bushworld&hl=nl) Ik kijk er al naar uit dat als leesvoer mee te nemen op reis.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com