≈ Cement dumpen om slecht weer te voorkomen

June 22nd, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Met voorsprong het meest crazy nieuwsbericht van afgelopen week: In Rusland proberen ze slecht weer te voorkomen door een cementmengsel te dumpen in de atmosfeer. Recent liep het verkeerd af en bombardeerde de Russische luchtmacht een huis met een niet opgeloste zak cement.

Russian air force planes dropped a 25-kg (55-lb) sack of cement on a suburban Moscow home last week while seeding clouds to prevent rain from spoiling a holiday, Russian media said on Tuesday.

(…)

Ahead of major public holidays the Russian Air Force often dispatches up to 12 cargo planes carrying loads of silver iodide, liquid nitrogen and cement powder to seed clouds above Moscow and empty the skies of moisture.

Ze zullen daar fijn stof wel niet meten zeker?

Trefwoorden: , , , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com