≈ Het dieet van Joe Regular 1970 versus 2006

August 5th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

The New York Times heeft de veranderende eetgewoonten van de modale Amerikaan (1970-2006) in een mooie infografiek gegoten. De modale Amerikaan eet gewoon te veel van alles, niet alleen suikers en vet. Enkel zuivelproducten gaan echt achteruit.

Trefwoorden: , , , , ,

Reacties

  1. Netsensei » Blog Archief » American overflow zegt:

    August 8th, 2008 om 18:28 (#)

    […] The overflowing american dinner plate. Een fijne en tegelijk schokkerende infografiek! (Via) […]

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com