≈ Geen nood, ze zal niet lang in zonde leven

September 1st, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

De running mate van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain wordt binnenkort oma.

Alaska Governor Sarah Palin, newly picked as Republican John McCain’s running mate, has revealed that her 17-year-old daughter is pregnant.

Ik ben er nog niet uit of McCain’s keuze voor Palin wanhopig of geniaal is. Maar wat een drama.

Trefwoorden: , ,

Reacties

 1. Jonas zegt:

  September 2nd, 2008 om 07:47 (#)

  Gezien het feit dat top-adviseurs van McCain nog steeds niet kunnen zeggen of McCain op de hoogte was van de zwangerschap vòòr or nà het bekendmaken van de VP-pick, en gezien het feit dat nu pas, drie dagen daarna, republikeinse juristen de achtergrond van Palin gaan uitspitten in Alaska, zou ik het houden op ‘paniekerig wanhopig’.

  Dan Quale redux times three.

 2. Stijn F. zegt:

  September 2nd, 2008 om 20:26 (#)

  Het idiote van de zaak is gewoon dat je je begint blind te staren op een, toegegeven, juicy privé-zaak terwijl Palin’s palmares op veel punten gewoon in tegenspraak is, met waar John McCain zegt voor te staan ( Geen ‘earmarks’, redelijk kalm op het vlak van abortus, etc.).

  Dit al gelezen trouwens? http://www.msnbc.msn.com/id/26504638/

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com