≈ Verstrooiing

September 4th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Collega Bart Vandamme heeft met zijn laatste woensdagwoord zichzelf overtroffen.

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. freaq zegt:

    September 5th, 2008 om 07:33 (#)

    Pfff, alle varianten, gaande van ‘vuile teckel’ tot inderdaad ‘teckel van langs achter’ hebben ze jaren geleden al eens gebruikt bij de verkiezing van De Gouden Schoen. Ik geloof dat het met Carl Huybrechts was toen (als presentator, niet als teckel). Nee, totààl geen respect voor Bavada, pfuh!

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com