≈ Gelezen: Debt of Honor

September 14th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Debt of Honor van Tom Clancy — de man die nog miljonair zou zijn, mocht hij slechts 1 dollar per verkocht boek krijgen — is het eerste boek waar CIA-analist Jack Ryan wordt geconfronteerd met een echte oorlog. (In eerdere Jack Ryan-boeken blijft het bij schermutselingen)

In Debt of Honor moet Jack Ryan de Verenigde Staten redden van militaire (en financiële) ondergang wanneer Japan een pak eilandjes in de Stille Oceaan inpalmt en Wall Street doet crashen.

Het gaat er gemakkelijk in en het is Command & Conquer Generals in boekvorm. Red Storm Rising blijft wel zijn beste boek.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com